Ananasli Sufle - Yemek Tarifi

Ananasli Sufle – Yemek Tarifi

Mutfak: Fransiz Süre:

MALZEMELER

6 Çorba Kasigi Ananas Suyu 2 Çorba Kasigi Tereyagi

1 Kahve Fincani Tozseker

2 Yumurta 2 Çorba Kasigi Un


1 Tatli Kasigi Kabartma Tozu

2 Çay Bardagi Light Süt 1 Çorba Kasigi Pudra Seker



Ananasli Sufle – Yemek Tarifi

Mutfak: Fransiz Süre:

MALZEMELER

6 Çorba Kasigi Ananas Suyu 2 Çorba Kasigi Tereyagi

1 Kahve Fincani Tozseker

2 Yumurta 2 Çorba Kasigi Un


1 Tatli Kasigi Kabartma Tozu

2 Çay Bardagi Light Süt 1 Çorba Kasigi Pudra Sekeri 1/2 Portakal Kabugu Rendesi Tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Firini 180 dereceye ayarlayin. Yarim su bardagi kapasiteli sufle kaplarini

tereyagi ile yaglayin. Kalan yagi seker ve yumurta sarisi ile köpüklesinceye

dek çirpin. Portakal kabugu rendesi, kabartma tozu ve elenmis unu azar

azar ilave edin.

Ananas suyu ve sütü mikserle karistirin. Yumurtali harci azar azar ilave

edin. 1 tutam tuzla çirpilmis yumurta aklarini ekleyip çirpmaya devam

edin.

Karisimi sufle kaplarina dökün. Firina verip 30-35 dak. pisirin. Üzerine

pudra sekeri serpip servis yapin.


Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

arife-yemek-tarifleri.blogspot.com

yemek tarifi, yemek tarifleri

yemek, yemek yemek, mutfak



Ananasli Sufle - Yemek Tarifi