Siyah noktalar ve temizlenme yolu

Siyah noktaları kolayca temizlemek için okuyun. Eczaneden bir şırınga alın . Daha sonra temiz bir kaba kaynamış sıcak su dökün. Başınızın üstüne bir çarşaf örterek bu suyun buharına bir süre yüzünüzü tutun. Böylece kendi yüzünüze basit bir buhar banyosu y


Siyah noktaları kolayca temizlemek için okuyun. Eczaneden bir şırınga alın . Daha sonra temiz bir kaba kaynamış sıcak su dökün. Başınızın üstüne bir çarşaf örterek bu suyun buharına bir süre yüzünüzü tutun. Böylece kendi yüzünüze basit bir buhar banyosu yapın. Buhar banyosundan sonra siyah noktalar çok kolay çıkacaktır. Buhar banyosundan sonra iğnesini çıkardığınız şırınganın ucuyla hafifçe siyah noktanın üzerine bastırın. Siyah noktalar şırınganın içine girecektir. Bunu yaparken siyah noktaların çıkış yönüne dikkat edin ve o yönden bastırın . Yüzünüzdeki siyah noktalar hep aynı yönde çıkar. Bu işlemden sonra yüzünüsü mutlaka bir temizleme losyonuyla temizleyin.


1,5 tatlı kaşığı kil, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp yüzünüze sürün ve 35-40 dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp yağsız bir nemlendirici krem sürün.Kolay gelsin.



Siyah noktalar ve temizlenme yolu