Zayıflamak için öneriler

Zayıflamak için şok diyetlere ve mucize reçetelere bel bağlamaya gerek yok. Ucu bucağı olmayan zayıflama saplantısının bizi düşürdüğü komik durumlara bir son vererek aklımızı kullanmanın zamanı şimdi. Hayal gücünü zorlayacak saçmalıktaki diyetler yerine,


Zayıflamak için şok diyetlere ve mucize reçetelere bel bağlamaya gerek yok. Ucu bucağı olmayan zayıflama saplantısının bizi düşürdüğü komik durumlara bir son vererek aklımızı kullanmanın zamanı şimdi. Hayal gücünü zorlayacak saçmalıktaki diyetler yerine, zihnimizin ve irademizin bütün olanaklarını kullanmaya ne dersiniz?


Diyet yapmayı; kendinizi ve bedeninizi daha yakından tanıdığınız bir içsel yolculuğa dönüştürmek de mümkün. Öncelikle kilo vermenin de, verdiğiniz kiloları korumanın da bir samimiyet ve kararlılığın yanı sıra yoğun bir çaba gerektirdiğine bütün kalbinizle inanmak zorundasınız. Bedenimiz fizyolojik bir mekanizma doğrultusunda açlık ve tokluk hissediyor. Vahşi diyetler yapmak bu mekanizmayı bozup bedene savaş ilan etmek anlamına gelir ki, her durumda kaybeden siz olursunuz.



Zayıflamak için öneriler