ZAMANI DURDURMAK MÜMKÜN MÜ?

Zamanın izlerini, cildiniz yansıtmamalı. bir kadın 50 yaşında bile olsa, 18 yaşındaki bir kadının vilt güzelliğine sahip olabilmeli. Peki Bu çok zor bir iş midir ? Hayır çok zor bir iş değil. Bazı püf noktalara dikkat ederek, zamanı durdurup, genç ve pürü



Zamanın izlerini, cildiniz yansıtmamalı. bir kadın 50 yaşında bile olsa, 18 yaşındaki bir kadının vilt güzelliğine sahip olabilmeli. Peki Bu çok zor bir iş midir ? Hayır çok zor bir iş değil. Bazı püf noktalara dikkat ederek, zamanı durdurup, genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. İşte, istediğiniz cilde kavuşmanızı sağlayacak olan, püf noktalar.


GÜNEŞ : Güneş ışınlarının gereğinden fazla alınması sonucu, cilt kırışmaya başlar. Dışarı çıkarken veya güneşlenirken, mutlaka yüksek koruma faktörlü kremler kullanın.
SİGARA : Sigara gerçek anlamda, bir cilt düşmanıdır. Ciltteki ve vücuttaki oksijeni alır. Cildin kurumasını ve yaşlanmasını sağlar. Sigarayı hayatınızdan çıkarın. Eğer sigarayı bırakamıyorsanız, cildiniz için, bol oksijen takviyesi ve bol su iyi bir destek olacaktır.
ALKOL : Aşırı alkol, cildi kurutup, vitaminlerin vucuttan atılmasını sağlar. Alkolü bırakmanız ya da en azından azaltmanız sizler için çok faydalı olacaktır. Alkolün etkilerini azaltmak için, 1 bardak buzlu su içerseniz alkolden dolayı oluşan toksinleri atarsınız.
BESLENME HATALARI : Hazır yiyecekler, hormonlu gıdalar, vücudun vitamin ihtiyacını karşılamadığı gibi, sizlere zarar verir. Sağlıklı bir bedene ve cilde sahip olmak için, bol miktarda organik sebze ve meyve tüketmeniz gerekir. Cildiniz için, doktor kontrolünde E vitamini kapsülleri kullanabilirsiniz.
STRES : Stresi yok etmek mümkün olmadığına göre, en az seviyeye indirmek için, meditasyon ve düzenli egzersiz yapmanız gerekir.



ZAMANI DURDURMAK MÜMKÜN MÜ?