Süt miktarını artırmak için doğal çözümler.

Süt miktarını artırmak için doğal çözümler. * Kaba yonca yiyin ya da kapsüllerini kullanın.Süt üretimini ve süt kalitesini artırır. * Hayıt prolaktin hormonu salgılanmasını uyararak süt üretimini artırır. * Çin T



Süt miktarını artırmak için doğal çözümler.


* Kaba yonca yiyin ya da kapsüllerini kullanın.Süt üretimini ve süt kalitesini artırır.


* Hayıt prolaktin hormonu salgılanmasını uyararak süt üretimini artırır.


* Çin Tıbbında codonopsis adlı bir bitki süt üretimini artırmak ve kanı kuvvetlendirmek için kullanılır.


* Keçi sedefi otu yüzyıllardır sütü artırmak için kullanılır.Neredeyse % 50 oranında artış sağlar.


* Mine çiçeği(güvercin otu,Verbena Officinalis) süt üretimini ve süt akışını artırır.Ayrıca besinlerin absorbsiyonuna katkı sağlar doğum sonrası stresinde yardımcı olur.


* Araştırmalar inek ağız sütünün,insan ağız sütüne en yakın kimyasal yapıya sahip olduğunu göstermiştir.Ağız sütü doğumdan sonraki birkaç günde salgılanan süttür.Yüksek oranda protein ve savunma sistemi ajanları içerir.Ağız sütü(kolostrum) normal büyümeyi sağlar,yaşlı ve hasarlı dokuların,kemik ve cildin yapı taşlarından kollagen ve kartilaj dokununve sinir hücrelerinin onarılmasına ve yenilenmesine yardım eder.Kolostrum kas üretimine yardımcı olur,vücudun yağ yakmasını sağlar.Araştırmalar kolostrumun çok güçlü savunma ve büyüme faktörleri içerdiğini göstermiştir.Kolostrum bakteri,virüs,mantar ve parazit gibi,enfeksiyonlara neden olan organizmalara karşı savaşmaya yardım eder.
Araştırmalar inek kolostrumunun insanlar tarafından kolayca sindirilebildiğini ve insan kolostrumundan 40 kat daha fazla savunma faktörleri içerdiğini göstermiştir.Süt kalitesini artırmak isteyen anneler inek kolostrumu almalıdırlar.



Süt miktarını artırmak için doğal çözümler.