Sultan Sarma Bonfile Tarifi (1 Kişilik)

Sultan Sarma Bonfile (1 Kişilik)


Malzemeler

1 Adet Bonfile

1 Çorba Kaşığı Kıyma

10 Adet İç Antep Fıstığı

1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma

1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı

Kıyılmış Dereotu


Yemek Tarifi

Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba


Sultan Sarma Bonfile (1 Kişilik)


Malzemeler

1 Adet Bonfile

1 Çorba Kaşığı Kıyma

10 Adet İç Antep Fıstığı

1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma

1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı

Kıyılmış Dereotu


Yemek Tarifi

Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin. Daha sonra içe doğru sarın.

Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin. İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın.

Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun. Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın.


Afiyet Olsun!

arife-yemek-tarifleri.blogspot.com

yemek tarifi, yemek tarifleri

yemek, yemek yemek, mutfak



Sultan Sarma Bonfile Tarifi (1 Kişilik)