Sivilceler için pratik bir maske

SORU:Suna Hanım, ben şu an 22 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sivilce problemi yaşıyorum. Kullandığım ilaçların hiçbiri işe yaramadı. Açıkçası bu durum sosyal yaşantımı da etkiliyor. İnsanların gözlerinin benimle konuşurken sivilcelerime kayması, beni son


SORU:Suna Hanım, ben şu an 22 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sivilce problemi yaşıyorum. Kullandığım ilaçların hiçbiri işe yaramadı. Açıkçası bu durum sosyal yaşantımı da etkiliyor. İnsanların gözlerinin benimle konuşurken sivilcelerime kayması, beni son derece üzüyor. Acaba uygulayabileceğim en etkili formül hangisi? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.


CEVAP:Sivilce sorununu beslenme düzeni, stres, sigara, alkol gibi etkenler tetikleyebilir. Bu nedenle bunlardan uzak durun. Uygulayacağınız formüle gelince: Bir çay kaşığı pirinç nişastası, yarım çay kaşığı karbonat, bir çay kaşığı elma sirkesini karıştırın. Zeytinyağlı sabunla yıkadığınız yüzünüze maskeyi sürün ve 20 dakika bekletin. Yıkadıktan sonra bir şişe maden suyuna yarım limon sıkıp, cildinizi bununla silin. Bunları her gün uygulayın.


Kaynak: www.esraceyhan.com



Sivilceler için pratik bir maske