ŞEMS ASLAN AYURVEDA ÜRÜNLERİ

Güzellik Uzmanı Şems Aslan, ayurveda ürünleri ile yapılan cilt bakımının, ciltte adeta botoks etkisi yaptığını belirtiyor. canlı yayında, serdem coşkuna, ayurveda ürünleri ile cilt bakımı yapan Şems Aslan, ayurveda ürünlerini bayiliğinin kendisinde olduğu


Güzellik Uzmanı Şems Aslan, ayurveda ürünleri ile yapılan cilt bakımının, ciltte adeta botoks etkisi yaptığını belirtiyor. canlı yayında, serdem coşkuna, ayurveda ürünleri ile cilt bakımı yapan Şems Aslan, ayurveda ürünlerini bayiliğinin kendisinde olduğunu belirtti. Şems aslanın ayurveda yağları ile yaptığı cilt bakımında,

1 çay kaşığı ayurveda yağı, küçük bir kaseye konuluyor. Bir pamuk yardımı ile, yüze ve boyuna, tampon yapmak suretiyle, ayurveda yağı uygulanıyor. Ardından da, cilt ovalanarak, cilttge bulunan ölü derilerden arındırılması sağlanıyor. Bu işlemin ardından mutlaka, cilde bir nemlendirici krem uygulanması gerekiyor.

Bu işlemin 15 günde 1 defa mutlaka uygulanması gerektiğini anlatan, Şems Aslan, ayurveda ürünlerinin yaratmıoş olduğu etkiyi, başka hiç bir kozmetik ürünün yapamayacağını, ve bu uygulamanın sadece kendisine ait olan güzellik salonunda uygulandığını anlatıyor.

Eğer, sizlerde, ayurveda yağlarının şifasından ve dağıttığı güzellikten faydalanmak istiyor iseniz, Şems Aslana uşlaşıp, bu rünleri kendisinden temin edebilirsiniz.



ŞEMS ASLAN AYURVEDA ÜRÜNLERİ