Kagit Kebabi - Yemek Tarifi

Kagit Kebabi – Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 30dk

MALZEMELER

1 Çorba Kasigi Tereyagi 150 gr Kusbasi Et 1 Adet Sogan

1 Dis Sarmisak

2 Adet Domates 1 Çay Kasigi Kekik Tuz Yagli Kagit

YAPILIŞ TARİFİ

Öncelikle 1 çorba kasigi tereyagini tencerede eritin.Için


Kagit Kebabi – Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 30dk

MALZEMELER

1 Çorba Kasigi Tereyagi 150 gr Kusbasi Et 1 Adet Sogan

1 Dis Sarmisak

2 Adet Domates 1 Çay Kasigi Kekik Tuz Yagli Kagit

YAPILIŞ TARİFİ

Öncelikle 1 çorba kasigi tereyagini tencerede eritin.Içine aldiginiz eti iyice kavurun.Et önce su birakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir. Suyunu çekince yemeklik dogranmis sogan ve dövülmüs sarmisagi da ekleyip,karistirin. Birkaç dk daha kavurup,küp dogranmis domatesi ilave edin ve altini kapatin.1 çay kasigi kekigi ve tuzu ekleyin. Yagli kagida sarin.Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dak daha tutun.Firindan alinca,üzerindeki kagidi hafifçe yirtin. Dilerseniz ince kiyilmis maydanozla süsleyip,servis yapin.


Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

arife-yemek-tarifleri.blogspot.com

yemek tarifi, yemek tarifleri

yemek, yemek yemek, mutfak



Kagit Kebabi - Yemek Tarifi