Fasulye Kavurmasi - Yemek Tarifi

Fasulye Kavurmasi – Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 25dk

MALZEMELER

1/2 Kg Taze Fasulye 2 Adet Kuru Sogan 2 Adet Yumurta


2 Adet Domates 1 Adet Havuç

3 Yemek kasigi Tereyagi

YAPILIŞ TARİFİ

Fasulyelerin kilciklarini ayiklayip yikadiktan sonra süzgece alin.


Fasulye Kavurmasi – Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 25dk

MALZEMELER

1/2 Kg Taze Fasulye 2 Adet Kuru Sogan 2 Adet Yumurta


2 Adet Domates 1 Adet Havuç

3 Yemek kasigi Tereyagi

YAPILIŞ TARİFİ

Fasulyelerin kilciklarini ayiklayip yikadiktan sonra süzgece alin. Suyu

süzülünce 1 cm genisliginde kiyin. Kaynar tuzlu suda diri kalacak sekilde

haslayip süzün.

Tereyagini tencerede eritip küp seklinde dogranmis sogani ilave ederek

kavurun. Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan sogana ekleyin.

Karisimi bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtalari ilave

edip karistirin.

Karisima haslanmis fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kisik ateste

suyunu çekinceye kadar pisirin. Servis tabagina alip sicak olarak servis

yapin.


Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

arife-yemek-tarifleri.blogspot.com

yemek tarifi, yemek tarifleri

yemek, yemek yemek, mutfak



Fasulye Kavurmasi - Yemek Tarifi