Cildi Güzelleştirme Yöntemleri

İnsanların çoğu güzel bir cilde sahip olmak ister ve bu isteğin zorluğunun da farkındadır. İşin Aslı zor değil; güzel ve parıltılı bir deriyi elde etmek için sana yardım etmeyi yapabildiğinşeyler için ne kadar kolayda olduğunu görünce şaşıracaksın. Şimd


İnsanların çoğu güzel bir cilde sahip olmak ister ve bu isteğin zorluğunun da farkındadır. İşin Aslı zor değil; güzel ve parıltılı bir deriyi elde etmek için sana yardım etmeyi yapabildiğinşeyler için ne kadar kolayda olduğunu görünce şaşıracaksın. Şimdi sana günlük yaşantılarını kullanarak daha güzel bir cilde sahip olabilmen, cildi güzelleştirme yöntemleri için bir kaç öneride bulunacağım.


Su


Suyun vücudumuz için çok öönemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Suyun her molekülü, bizim vücudumuz için zorunluluklar olan iki hidrojen atomu ve bir oksijen atomundan oluşur. Su içmek neden önemlidir? Vücudumuzun yüze 60-70 i sudan meydana gelmektedir. Su Vücut ihtiyaçları için, vücut sıcaklığını düzenlemek için ve senin organlarının her parçalarına yolculukta besinlere izin vermek için önemlidir.

Su vücutta oksijen taşınmasını kolaylaştırdığı için vücudu korur ve anti oksidan bir etki gösterir. Daha sağlıklı olabilmek için günce 8-10 bardak su içmek doktorlar tarfından önerilir. İnsanların çoğu, su içmek için uygun olan zamanı bilmez, ve onlar, susuz olduğu zaman suyu içer. Ancak su sadece susandığı zmana içilmesi gereken bir içecek değildir. Hücreler susuz kaldığı zaman kurumaya başlar. Bu olaydan ilk oalrak cilt hücreleri etkilenir. Suzun kalan bir insanın cilt hücreleri kurumaya başlar. Böylece cilt mat bir görüntü alır.


Meyve Sebze Yemek Cildi Güzelleştirir


Bizler meyve alırken basitçe açlığımızı gidermeyi düşünürüz. eğer meyveleri doğru biçimde tüketmeyi öğrenirsen bundan çok daha fazlasını kazanmış olacaksın. Meyveler genelde bildiğimizin aksine aç karnına yenmelidir. çünkü aç karnına yenen meyveler genelde vücuttaki toksin maddeleri dışarı atmaya yardımcı olurken tok karnına yenen meyveler ise hazımsızlığı arttırmaktadır. Meyvenin tamamını yemek meyve suyu içmekten daha iyidir. çümkü insan meyveyi yeyince lifli bişeyler yiyerek sindirime yardımcı olmaktadır. Eğer suyu içersen, yavaşça iç, çünkü onu yutmadan önce senin tükürüğünle karıştırması için ona izin vermelisin.


Egzersizle Cilt Güzelleştirilir


Alıştırma, dolaşımı arttırılması için uzun vadekş etkilere ek olarak en etkili yoldur, Uyguladığın zaman, kalbin kan pompalaması üçe katlar, kan cildi güzelleştirir oksijeni artırır, ve bizim vücudumuzda oksijenin miktarı çok güzel olur. Kandaki oksijen miktarı ne kadar çok olursa vücuttaki toksik atıklar da o kadar çabuk atılır. Böylece cildimiz güzelleşir.



Cildi Güzelleştirme Yöntemleri