Cigerli Kagit Kebabi - Yemek Tarifi

Cigerli Kagit Kebabi – Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 120dk


MALZEMELER

750 gr süt kuzusu 1 adet kuzu cigeri 3 adet kuzu böbregi 9 adet yesil sogan 1 demet dereotu

1 demet maydanoz

2 yemek kasigi tereyagi 2 çay kasigi kekik Tuz-karabiber 1 adet yagli kag


Cigerli Kagit Kebabi – Yemek Tarifi

Mutfak: Türk Süre: 120dk


MALZEMELER

750 gr süt kuzusu 1 adet kuzu cigeri 3 adet kuzu böbregi 9 adet yesil sogan 1 demet dereotu

1 demet maydanoz

2 yemek kasigi tereyagi 2 çay kasigi kekik Tuz-karabiber 1 adet yagli kagit


YAPILIŞ TARİFİ

Eti ve cigeri irice kusbasi büyüklügünde dograyin. Böbrekleri dörde bölün. Soganlari birer santim uzunlugunda, dereotu ve maydanozu ince ince kiyin.

Hazirladiginiz yiyecekleri, iki kat yagli kagit üzerine koyun. Tuz, biber, kekik ve tereyagini kattiktan sonra altüst edip üzerini kagitla kapatin ve iple paketleyin.

Paketin üzerini suyla islatin. Bir tepsi içinde sicak firina sürün. 1-1,5 saat pisirin. Kebabi, kagidin içinde sogutmadan servis yapin.


Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

arife-yemek-tarifleri.blogspot.com

yemek tarifi, yemek tarifleri

yemek, yemek yemek, mutfak



Cigerli Kagit Kebabi - Yemek Tarifi