Birçok Uygulama IOS 7 ile Tarih Olacak

Kullanıcılarına yeni arayüzün yanında birçok yeni özellikte sunan iOS 7, App Store için uygulama geliştirenleri biraz üzecek gibi görünüyor. Çünkü iPhone sahipleri bir önceki iOS sürümünde bulunmayan özellikleri, 3.parti uygulamalar ile cihazlarına ekleyebiliyordu.

iPhone’lara ek özellik eklemek için App Store’dan indirilen 3.parti uygulamaların başında; e-mail, el feneri, fotoğraf aktarıma ve radyo uygulamaları yer alıyor. Yeni sürüm ile kullanılmayacağını düşündüğümüz bu 3.parti uygulamalarını sizler için inceledik.

Bump

iOS 7′nin gelmesiyle kullanımının azalacağı uygulamaların ilk sırasında Bump yer alıyor. iPhone kullanıcılarının telefonlarını birbirine çarptırarak veya bilgisayardaki Web tarayıcısı üzerinden dosya alışverişi yaptığı Bump uygulamasının yerini, iOS 7 ile gelecek olan AirDrop alacak.



AirDrop ile rehberinizdeki kişileri, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Wi-Fi üzerinden iPhone’lar ve bilgisayarlar arasında aktarım yapabilirsiniz. Ancak AirDrop iPhone 5 ve üzerindeki iCihazlara gelecek. Bu yüzden Bump uygulaması iPhone 4S ve daha düşük iPhone modellerinde uzun süreler daha kullanılacak gibi görünüyor.
Bump uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.



Birçok Uygulama IOS 7 ile Tarih Olacak