30 Saniyede Güzelleşin!

30 Saniyede Güzelleşin!

Bazen, her şeyi son dakika öğreniriz. Önemli bir toplantı olduğunu, beklediğimiz akşam yemeği davetinin geldiğini, davetsiz gelen misafirler… Son dakikaları değiştirmeye gücümüz yetmiyorsa kendimizi değiştirebiliriz. İşte, 30 saniy


30 Saniyede Güzelleşin!

Bazen, her şeyi son dakika öğreniriz. Önemli bir toplantı olduğunu, beklediğimiz akşam yemeği davetinin geldiğini, davetsiz gelen misafirler… Son dakikaları değiştirmeye gücümüz yetmiyorsa kendimizi değiştirebiliriz. İşte, 30 saniyede güzelliğinize güzel


Nemlendirici


Yüz ve boyun bölgenize cilt tipinize uygun nemlendirici krem sürün. Eğer her zaman nemlendirici krem kullanma alışkanlığınız varsa 5 saniye kazandınız demektir.


Kapatıcı


Göz çevresindeki renk farklılıkları ve sivilce izlerini gizlemek için cilt renginizden bir ton açık ya da bir ton koyu kapatıcı kullanın. Pürüzsüz görünüm için kapatıcıyı parmak uçlarınızla dağıtınız.


Renklendirme


Solgun bir yüzü renklendirmenin en kestirme ve garantili yolu allık kullanmaktır. Elmacık kemiklerinizin üzerine bir miktar jel allık sürüp ellerinizle dağıtın. Daha canlı görüntü istiyorsanız bronzlaştırıcı pudrayı deneyebilirsiniz.


Dudaklarınıza parlatıcı uygulayıp renklendirin.


Saçlar


Saçlarınızı önce öne doğru atın sonra da arkaya doğru. Böylece hacim kazanmış olacaklar. Saçlarınızı elinizle toplayıp saç lastiğiyle sıkı bir at kuyruğu yapın. Saçlarınızı toplamak yüzünüze canlılık kazandıracaktır.


İsterseniz saçınızın ön kısmında bir tutam ayırıp firketeyle arkaya doğru tutturabilirsiniz.


Aksesuar


Göz renginize uygun bir küpe ya da kolye katarak son adımı gerçekleştirin.


5 adımda daha güzel ve canlı görüneceksiniz. Güzelleşmenin tadını çıkarın!



30 Saniyede Güzelleşin!